Mit fizethetek így? Gyakran ismételt kérdések Felhasználói útmutató
iCsekk
Mi is az az iCsekk?
Az iCsekk egy innovatív mobilalkalmazás: segítségével számláit egyszerűen, gyorsan és kényelmesen egyenlítheti ki. Használatához csak egy okostelefonra (Android, iOS) és internetkapcsolatra van szüksége.

A mobiltelefonjába beépített kamera segítségével – postai csekken (sárga vagy fehér) vagy a számlalevélen található, a fizetendő tétel kifizetéséhez szükséges összes adatot tartalmazó – ún. QR-kódot beolvasva azonnali fizetést kezdeményezhet (amennyiben rendelkezik internetes fizetésre alkalmas bankkártyával). Az iCsekk alkalmazással történő tranzakció bankkártyás vásárlásnak minősül, így az Ön részére nem jelent többletköltséget.

Mennyire biztonságos?
A termék okostelefonokon futtatható innovatív mobilfizetési megoldás. Az iCsekk a mobilkészülékek Wifi/GPRS adatátviteli tulajdonságát használva rendkívül költséghatékonyan, a felhasználói élményt és az egyszerűséget szem előtt tartva kínálja a biztonságos, továbbá bank és GSM operátori szolgáltató független fizetés lehetőségét.
A rendszer üzemeltetése a telephelyeinken kialakított hardware, software és humán erőforrásokra támaszkodva, többszörös hibatűréssel felépített, magas szintű védelemmel ellátott infokommunikációs csatornákon keresztül történik, 24 órában a hét minden napján, operátori felügyelet mellett. A banki színvonalon megvalósított, az ott megkívánt biztonsági és védelmi megoldásoknak megfelelően kialakított toleráns architektúra a legmagasabb szinten gondoskodik az állandó rendelkezésre állásról.

Általános Szerődési Feltételek letöltése itt.
TELEPÍTÉS
HASZNÁLAT
MIT FIZETHETEK
dijnet
Postai csekkek
  iCsekk ÁSZF Adatkezelési tájékoztató  
Kérdezzen!
Jogi nyilatkozat
 
© copyright 2010, Díjnet Zrt. Minden jog fenntartva
 
 
iCsekk főoldal